Γιώργος Αλκαίος – Deja Vu: 1992 – 2012 – 20 Years of Music

Είκοσι χρόνια δισκογραφίας, είκοσι χρόνια επιτυχιών. Ο Γιώργος Αλκαίος γιορτάζει και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό «Deja vu»!*

Στο δικό του «Déjà vu»

Ανάμεσα σε 160 επιτυχίες ο Γιώργος επέλεξε 20 + 2 τραγούδια του για να μας ταξιδέψει με ένα ξεχωριστό τρόπο στα είκοσιχρόνια του στη δισκογραφία. Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε,τραγούδια που «σφράγισαν»έναν μεγάλο έρωτα μας, που μας έκαναν να δακρύσουμε αλλά και να χορέψουμε «κλείστηκαν» σε ένα επετειακό cd που μας μεταφέρει στιχουργικάπίσω στο χρόνο και μουσικά στο σήμερα. Από το «Τι- Τι» μέχρι το «Opa» και από το «Με 2 μαρμάρινα φιλιά»μέχρι το «Άμα δε σε δω» ο Γιώργος «έκλεισε» σε ένα cd – λεύκωμα, ένα μουσικό πάρτι, δύο δεκαετιών, από νότες και στίχους σε ένα «Déjà vu» από το σήμερα στο χθες.

Ο Γιώργος μαζί με τον Αντώνη Σκόκο και τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου κλείστηκαν για σχεδόν δύο χρόνια στο στούντιο «The Lounge Recordings» και ένωσαν τις γνώσεις και την «τρέλα» τους στη δημιουργία του Déjà vu. Τα τραγούδια «ταξίδεψαν», εκτός από την Ελλάδα, στο studio Matheson Bayley at Berry Street Studio στο Λονδίνο αλλά και στο The Viking Lounge Mastering στο Σύδνεϋ για το τελικό mastering.

Το συλλεκτικό και επετειακό «Déjà vu» θα κυκλοφορήσει σε 1500 μόνο αντίτυπα σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τo Μουσικό Ταχυδρομείο. Η ημερομηνία έκδοσής του είναι η 24η Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου.

Καλή σας ακρόαση!

*Deja vu: Η έκφραση είναι γαλλική και σημαίνει «το έχω ξαναδεί». Όπως λοιπόν το ορίζει και η έκφραση, σημαίνει εκείνη την κατάσταση κατά την οποία για μερικά δευτερόλεπτα ή και κλάσματα δευτερολέπτων, έχουμε την εντύπωση πως κάποια κατάσταση που ζούμε αυτή τη στιγμή, την έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν. Άλλοι το ζουν καθημερινά, άλλοι όχι τόσο συχνά και για άλλους συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αισθανθεί το Deja vu τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους, είναι κάτι το ιδιαίτερα συνηθισμένο.


|||➤ Buy or Stream here: http://bit.ly/2Se9wQG