Γιώργος Αλκαίος – Τα μαγικά σου χείλια

«Τα μαγικά σου χείλια» το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου, σε στίχους Δημοσθένη Α. και μουσική Γιώργου Αλκαίου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και παίζεται ήδη σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας, οπτικοποιήθηκε. Ο Γιώργος, κατά τη διάρκεια της μουσικής του διαδρομής, έχει καινοτομήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όχι μόνο μουσικά αλλά και μέσω των video clips του. Το «Χειροπέδες», το «Συγχώρεσε με», το «Σημάδι» ήταν μερικά από εκείνα που άλλαξαν τη νοοτροπία των καθιερωμένων για την εποχή video clips. Με την επιστροφή του ο Γιώργος Αλκαίος πρωτοτυπεί και πάλι και σπάει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής.

Λίγα λόγια για το clip

Το video clip του τραγουδιού «Τα μαγικά σου χείλια» , που φέρει την υπογραφή του ChrisΤσουκαλά της Basement sounds studio productions, σε παραγωγή Utopia+ , ανατρέπει τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά την οπτικοποίηση του τραγουδιού. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα video clip ξεφεύγει από τα ήδη υπάρχοντα χρονικά όρια και μπαίνει στην κατηγορία cinematic. Μια ιστορία που δεν «κλείνεται» στο 3λεπτο περιορισμό των οπτικοποιημένων τραγουδιών μιας κ η διάρκειά του αγγίζει τα 9 λεπτά. Η υπόθεση του video clip αφορά την απομόνωση των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία, την έλλειψη επικοινωνίας και τον έρωτα εξ αποστάσεως, Πόση δύναμη άραγε χρειάζεται για να μπορέσεις να μη χαθείς στην μοναξιά της εποχής μας; «Όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα, τόσο άγρια. Κλεισμένος στον εαυτό σου κλειδωμένος σε κωδικούς…»

Αφήγηση

Η συγκλονιστική αφήγηση της Έλντας Πανοπούλου τόσο στην έναρξη του clip όσο και στο τέλος του, σε κείμενα της Κασσιανής Καραγκιουλέ, δίνει άλλη διάσταση στην μεταφορά του τραγουδιού στην μικρή οθόνη. Η Έλντα ανατρέπει και εκείνη με τη σειρά της όλα όσα την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα να κάνει. Η ερμηνεία της ηθοποιού δίνει το πραγματικό νόημα της ιστορίας του video clip «Τα μαγικά σου χείλια».

Η ιδιαιτερότητα του clip και οι πρωταγωνιστές

Η ιδιαιτερότητα του video clip «Τα μαγικά σου χείλια» είναι η απουσία του Γιώργου Αλκαίου. Ο Γιώργος βρίσκεται μέσα από την μουσική και τη φωνή του «ντύνοντας» τις ερμηνείες των ηθοποιών. Ο Άγγελος Δεληκάρης, η Δέσποινα Σακκή, ο Τάσος Περάκης, η Ελευθερία Κοντογεώργη, ο Γιάννης Απέργης και η Μαρία Κολοβού είναι οι πρωταγωνιστές του clip και απόφοιτοι – σπουδαστές της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Μέλισσα» της Έλντας Πανοπούλου.

    Ευχαριστούμε από καρδιάς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την ευγενική παραχώρηση των χώρων του αεροδρομίου. Την Ανώτερη Δραματική Σχολή «Μέλισσα» για τους ηθοποιούς αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του video clip.


|||➤ Buy or Stream here: http://bit.ly/2SbId9U